Το νέο Site μας "Business Division" είναι στον αέρα! Επισκεφθείτε το!

Our new Site "Business Division" is Live! Please visit it!

Our Blog

Η εταιρεία Creative Ideas ανακοινώνει την συμμετοχή της ως εκθέτης αλλά και ως χορηγός τεχνολογίας στην έκθεση IMAGE+TECHexpo, μια καινοτόμος έκθεση με πρωταγωνιστές όλες τις νέες τελευταίες εξελίξεις και καινοτομίες από τις κορυφαίες εταιρίες του κλάδου των νέων τεχνολογιών, της φωτογραφίας και video, στις 10-12 Μαρτίου 2017 στο HELEXPO MAROUSSI.

Η CreativeIdeas, έχοντας σημαντική θέση στην Ελληνική αλλά και ξένη αγορά στον χώρο της υλοποίησης custom εφαρμογών, Mobileεφαρμογών, εφαρμογών στην πλατφόρμα του SharePointκαθώς και στην υλοποίηση υποστήριξη και consultingγια ηλεκτρονικό εμπόριο, θέλησε να στηρίξει έμπρακτα την προσπάθεια των διοργανωτών για την ποιοτική και αποτελεσματική προώθηση της τεχνολογίας.

Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις λύσεις και για τα έργα μας, την εμπειρία μας αλλά και την μεγάλη τεχνογνωσία που διαθέτουμε στην υλοποίηση εφαρμογών.

Επιπλέον, θα έχουν τη δυνατότητα να επωφεληθούν των ειδικών τιμών που θα ισχύσουν κατά τη διάρκεια της έκθεσης για τις παραγγελίες τους στην πλατφόρμα Ultimate Forms (για το SharePoint) που αντιπροσωπεύουμε για Ελλάδα, Κύπρο και Βαλκάνια.

Θα χαρούμε ιδιαίτερα να σας υποδεχτούμε στο περίπτερο μας και να συζητήσουμε τις λύσεις μας αλλά και να γνωρίσετε προσωπικά εμάς και τους συνεργάτες μας.

Η CreativeIdeasθα βρίσκεται στο περίπτερο 114 στο επίπεδο D.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία, μπορείτε να επισκεφτείτε το www.creative-ideas.grή να στείλετε email στο info@creative-ideas.gr.