Το νέο Site μας "Business Division" είναι στον αέρα! Επισκεφθείτε το!

Our new Site "Business Division" is Live! Please visit it!

Κατασκευή eshop | E-commerce

                   Κατασκευή eshop

 

authorized-reseller_260_140To CS-Cart είναι μια έτοιμη προς χρήση (Open Source) πλατφόρμα για κατασκευή eshop, βασισμένη στις τεχνολογίες PHP και MySQL. Η λύση αυτή, με το εύκολο ως προς τη χρήση interface, σας επιτρέπει την άμεση πώλησης μέσω διαδικτύου. Το μεγάλο του πλεονέκτημα είναι ότι έχει εφαρμογή σε επιχειρήσεις ανεξαρτήτως μεγέθους, από μία μικρή εταιρία με ένα μόνο προϊόν μέχρι και σε ένα πλήρως εξοπλισμένο διαδικτυακό κατάστημα. To CS-Cart είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να συνδυάζει την ευκολία στη χρήση και την ευελιξία. Είναι εξοπλισμένο με τις πιο σύγχρονες καινοτομίες ηλεκτρονικού εμπορίου χτισμένο πάνω σε μία ιδιαίτερα παραμετρική και τροποποιήσιμη πωλησιακή και προωθητική μηχανή.

 

 

cscart_250x250

CS-Cart Κατασκευή eshop

Το CS-Cart είναι μία λύση ηλεκτρονικού εμπορίου προσανατολισμένη σε μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεις σε προσιτό κόστος, η οποία διαθέτει πολλά προηγμένα χαρακτηριστικά για να πετύχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

Με το CS-Cart μπορείτε να δημιουργήσετε ένα ολοκληρωμένο ηλεκτρονικό κατάστημα. Από την πρώτη στιγμή μπορείτε εύκολο και γρήγορα να προσθέσετε προϊόντα στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα, να ελέγξετε τα αποθέματα σας, να διαχειριστείτε τα αιτήματα επιστροφών, να απευθυνθείτε σε πελάτες από διάφορες περιοχές και χώρες, να δημιουργήσετε ένα δίκτυο από μεταπωλητές και πολλά ακόμη! Το CS-Cart είναι ειδικά σχεδιασμένο για να κάνει εύκολη και ευέλικτη τη διαχείριση πολλών καταστημάτων. Μπορείτε να διαχειριστείτε όλα σας τα καταστήματα μέσα από ένα ενιαίο διαχειριστικό περιβάλλον έχοντας πλήρη έλεγχο σε κάθε κατάστημα. Τα καταστήματα (Storefronts) μπορούν να αντιμετωπιστούν είτε μεμονομένα είτε στο σύνολο τους σαν ένα διασυνδεδεμένο δίκτυο με κοινά προιόντα και πελάτες.

 

CS-Cart κατασκευή eshop – Multi-Vendor

 

multivendor_250x250Το CS-Cart Multi-Vendor είναι μία εκτεταμένη έκδοση του CS-Cart η οποία σας επιτρέπει την κατασκευή eshop ένα online marketplace όπου πολλοί προμηθευτές μπορούν να διαχειρίζονται τις πωλήσεις των προϊόντων τους μέσα από ένα κοινό ηλεκτρονικό κατάστημα.
Η έκδοση Multi-Vendor είναι η τέλεια λύση για ηλεκτρονικά καταστήματα με πολλαπλούς ανεξάρτητους προμηθευτές και εικονικά εμπορικά κέντρα με πολλά ξεχωριστά τμήματα. Ενσωματώνει όλες τις δυνατότητες του CS-Cart Professional και παρέχει τη λειτουργικότητα πολλαπλών προμηθευτών επιτρέποντας σε διαφορετικούς προμηθευτές να πωλούν και να διαχειρίζονται τα προϊόντα τους σε μία κοινή βιτρίνα.

 

Online Demo

 

Το Online demo σας παρέχει τη δυνατότητα να δείτε το CS-Cart στην πράξη. Προσθέστε προιόντα, κατηγορίες, δώστε παραγγελίες και κάντε οτιδήποτε θέλετε για να ελέγξετε το λογισμικό. Σημειώστε ότι η αρχική διαμόρφωση του καταστήματος και η βάση δεδομένων επανέρχονται αυτόματα κάθε 30 λεπτά.

Πατήστε εδώ για να μεταβείτε στο Online Demo

Κατασκευή eshop

Κατασκευή eshop

Κατασκευή eshop

Κατασκευή eshop