Το νέο Site μας "Business Division" είναι στον αέρα! Επισκεφθείτε το!

Our new Site "Business Division" is Live! Please visit it!

Marketing

Marketing Communication Strategy

Το Marketing Communication βοηθά στην  ανάπτυξη του Brand, πράγμα που σημαίνει ότι οι καταναλωτές μεταφράζουν την πληροφορία που τους μεταφέρεται με αποτέλεσμα να αντιλαμβάνονται τα χαρακτηριστικά του προϊόντος και τη θέση του στο πλαίσιο της ευρύτερης αγοράς. Οι επιχειρήσεις χρησιμοποιούν το MarketingCommunication  για να διατηρήσουν την υπάρχουσα  πελατειακή βάση του προϊόντος, και να παγιώσουν τις σχέσεις με τους πελάτες και τους προμηθευτές. Το MarketingCommunication  καθορίζει  το σχέδιο της επιχείρησης για τη διάδοση πληροφοριών για το προϊόν και την ανάπτυξη του Brand.

Οι συνεργάτες της Creative Ideas, σχεδιάζουν για εσάς την κατάλληλη στρατηγική marketing, προσδιορίζοντας την επιλογή των αντικειμενικών στόχων και την κατανομή των πόρων. Μην  ξεχνάτε πως η στρατηγική marketing, είναι αποτελεσματικότερη όταν αποτελεί αναπόσπαστο συστατικό της γενικής σταθερής στρατηγικής, καθορίζοντας πως η επιχείρηση ή το brand name θα προσελκύσει επιτυχημένα πελάτες, πιθανούς αγοραστές και ανταγωνιστές στο χώρο της αγοράς.

Media Planning & Media Buying

Το Media Planning καθορίzει τον καλύτερο συνδυασμό των μέσων  για την επίτευξη των στόχων της εκστρατείας μάρκετινγκ. Από την άλλη το πετυχημένο MediaBuying είναι η σωστή διαπραγμάτευση της τιμής και της τοποθέτησης προκειμένου να εξασφαλιστεί  η καλύτερη δυνατή αξία της διαφήμισης.

Μια διαφήμιση όσο έξυπνη και αν είναι δεν θα πετύχει τους στόχους της αν δεν απευθύνεται στο κατάλληλο κοινό (target group). Οι συνεργάτες της Creative Ideas σχεδιάζουν την μετάδοση του διαφημιστικού σας μηνύματος στα κατάλληλα μέσα επικοινωνίας έτσι ώστε το μήνυμα να διοχετεύεται με την ανάλογη συχνότητα, αξιοποιώντας στο έπακρο το budget που διαθέτετε. Στην Creative Ideas έχουμε πάντα υπ’ οψιν τις ανάγκες της επιχείρησης σας ή του brand name σας, προσφέροντας τον καλύτερο δυνατό προγραμματισμό βασισμένο σε έρευνες αγοράς, αυξάνοντας έτσι την αξία των χρημάτων που επενδύετε.

Above & Below the Line Campaigns

Στην Creative Ideas αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό αλλά και την εκτέλεση Above The Line εκστρατειών διαφήμισης. Above The Line εκστρατεία επικοινωνίας είναι, σε γενικές γραμμές, αυτή που περιλαμβάνει αποκλειστικά διαφήμιση στα mass media (τηλεόραση, ραδιόφωνο, έντυπα μέσα, κινηματογράφος, εξωτερική διαφήμιση (outdoor) και στοχεύει σε μαζική επικοινωνία και σε μεγάλο αριθμό καταναλωτών.

Αντίστοιχα σχεδιάζουμε και πραγματοποιούμε Below The Line εκστρατείες διαφήμιση, όπως ενέργειες δημοσίων σχέσεων, προβολής και προώθησης καθώς και όλα τα υπόλοιπα μέσα διαφημιστικής επικοινωνίας direct marketing, sales promotion, interactive media, loyalty schemeς, κλπ. παρέχοντας την δυνατότητα «στοχοποίησης» του target group με μεγαλύτερη ακρίβεια και την επίτευξη άμεσων και κυρίως μετρήσιμων αποτελεσμάτων. Οι Below The Line εκστρατείες, προσπαθούν να πλησιάσουν τον καταναλωτή και με την λογική του touch and feel, επιδιώκουν από αυτόν να αγγίξει το προϊόν ή να έρθει κοντά στην υπηρεσία και να μάθει περισσότερα.

Press Office & Media Monitoring

Η Creative Ideas προσφέρει στους πελάτες της την υπηρεσία διαχείρισης της δημοσιότητας και των σχέσεων με τα ΜΜΕ ενός brand name. Έχουμε την δυνατότητα (μέσω ενός εξειδικευμένου δικτύου συνεργατών) της παρακολούθηση της κάλυψης, των αναφορών ή άλλων θεμάτων που σχετίζονται με την επιχείρηση, στα ΜΜΕ.